Loading...

Over Patrizia

Ik ben Patrizia de Jong Di Natale en ben freelance orthopedagoge/trainer/docent en coach. Ik heb vele opleidingen genoten waaronder pabo,  orthopedagogiek, nieuwetijdstherapeut en heel veel ervaring opgedaan met kinderen en jongeren in het regulier en speciaal onderwijs.

Ik denk altijd creatief, in oplossingen en buiten de lijntjes. Ik heb o.a. in New York en Rome gewoond en ben altijd geïnteresseerd in andere culturen. Als kind van een Duitse moeder en een Italiaanse vader ben ik met verschillende culturen opgegroeid. Dat heeft ook bijgedragen in het verder kijken dan je neus lang is. Ik ben erg geïnteresseerd in het gedrag van mensen en hun beweegredenen hiervoor.

Muziek heeft ook een grote invloed op mijn leven gehad. Al sinds mijn achtste levensjaar speel ik piano en heb 1 jaar conservatorium gedaan. Viool heb ik daarna opgepakt en heb in verschillende groepjes gespeeld.

Ook de natuur, dieren en kunst hebben mijn interesses. Samen met mijn ouders en brusjes gingen we vaak naar het bos met een picknickmand. Genieten van de rust en de natuur!

Ik kon en kan ook urenlang door de telescoop naar de ruimte kijken. Mijn vader had standaard een telescoop op zolder staan waar we vaak naar de maan keken. Ik ben opgegroeid met honden en katten en ook nu heb ik deze thuis. Ook films en fotograferen hebben mijn aandacht. In 2014 heb ik een opleiding gedaan in Amsterdam voor coaching en fotografie! Door de ogen van de camera zie je de dingen vaak intenser. Tegenwoordig probeer ik ook foto’s te maken van dieren maar dat is lastiger. Dieren laten zich niet regisseren! Des te leuker het is om te doen!

OVER MIJ

Ik ben Patrizia de Jong Di Natale en ben freelance orthopedagoge/trainer/docent en coach.

CONTACT

Gunninglaan 38
7314 NJ Apeldoorn

06 – 19 04 88 81

info@patriziadejong.nl