Loading...

Diensten

Trainingen

Faalangstreductietraining: heb je extreem veel angst bij examens, spreekbeurten en toetsen waardoor je niet meer goed kunt presteren dan kun je d.m.v. oefeningen deze angst een stuk verminderen. Dit kan zowel individueel als in een groep. Sovatraining: vind je het lastig om je in de klas, groepen of in vrije situaties je goed te gedragen dan gaan we in spelvorm dit oefenen.

Begeleiding/coaching

Te denken valt aan ouders van pubers, docenten die lesgeven aan pubers en uiteraard de pubers zelf. Door samen te kijken waarom het niet gaat zoals het zou moeten gaan, kunnen we een nieuwe weg bewandelen waarin zaken een stuk makkelijker gaan. Dit kan d.m.v. gesprekken, oefeningen, observeren in verschillende situaties, deelnemen aan overleggen en het systeem erom heen onderzoeken.

Onderzoek

Ik kan IQ onderzoeken afnemen mocht dit helderheid geven in de capaciteiten van een puber. Dit gebeurt d.m.v. de WISC V. Dit is een nieuwe IQ test die de Intelligentie meet op verschillende vlakken. Hierdoor krijg je een beter beeld van de sterkte kanten van een kind. Ook kan er naast deze IQ test een test/behandeling van Jetty Muller gedaan worden om te kijken naar hoe een kind leert. Verdere informatie over deze combinatie geef ik graag samen met mijn collega na contact met mij te hebben opgenomen.

Hooggevoeligheid

Tegenwoordig lijkt het wel of heel veel kinderen hooggevoelig/hoogsensitief zijn. Deze kinderen vallen vaak buiten de boot in het reguliere schoolsysteem omdat zij op een intensere manier en op een andere manier leren. Zij stuiten op veel onbegrip van de omgeving vanwege ontbrekende kennis. Hooggevoelige kinderen kunnen thuiszitters worden als zij niet goed begeleid worden. Ik kan kennis geven op scholen maar ook aan ouders en kinderen die zelf het gevoel hebben hoogggevoelig te zijn. Samen kijken we hoe je de toekomst kan inrichten rekening houdend met je hooggevoeligheid. Op dit moment volg ik (na een korte cursus hierover te hebben gevolgd) een opleiding die 2 jaar duurt en die alle facetten van hooggevoeligheid behandelt. Ook heb ik contact met Henk Jan van der Veen van de vereniging LiHSK (Landelijk informatiepunt Hoog Sensitieve Kinderen).

Tarieven

Omdat alles op maat gericht is verschillen de tarieven per kind en product. Na een intake wordt duidelijk wat er nodig is en kunnen de tarieven berekend worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

OVER MIJ

Ik ben Patrizia de Jong Di Natale en ben freelance orthopedagoge/trainer/docent en coach.

CONTACT

Gunninglaan 38
7314 NJ Apeldoorn

06 – 19 04 88 81

info@patriziadejong.nl